Познати

ФОТО: Сите ја осудија поради големата разлика во години, но Ксенија остро им врати

Моделот Ксенија Дели режи голем успех во светот на модата. Сепак, таа е најдобро позната по бракот со египетскиот милионер Осама Фати Рабах Ал-Шариф.

Светот слушна за Ксенија Дели откако се омажи за бизнисменот Осама Фатих Рабах Ал-Шариф во 2016 година. Свадбата беше организирана во Грција, на островот Санторини.

Тогаш сите ги запрепасти огромната разлика во годините, бидејќи моделот е само 26 години, а нејзиниот сопруг е 62 години.

„Кој сте вие ​​да судите за животот што го водам? Не сум совршен и не мора да бидам. Пред да вперите со прстот, бидете сигурни дека вашите раце се чисти “, изјави младата манекенка.

Beautiful memories last forever 🙈❤️🙈❤️🙈❤️

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Осама и Ксенија сé уште се заедно, и во голема мера се посветени на нејзината кариера.

He knows how to make my pink morning🌸🌸🌸🌸🌸😍😍😍😍😍 @squarerootdesigns

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

It’s a big day for my girl @patiisa 😁🙈🌸 flowers from my favorite flower shop @jadorelesfleurs

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

🎨☀️🎨☀️🎨☀️

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on