Познати

ФОТО: Ова е сестрата на Ксенија Пајчин – таа најтешко ја поднесе трагедијата

Ксенија Пајчин, српската пејачка која беше убиена пред седум години од љубоморното момче Филип Каписода, има помлада сестра. Таа тешко ја поднесе тргаедијата.

mia-i-ksenija-pajcin-620x350

Миа пајчин, која и е полусестра од страната на татко и, пред неколку години се појави и во спот.

Еве како изгледа…

mia1

mia2

mia-pajcin128