Познати

ФОТО: Доналд Трамп стана дедо по деветти пат

Претседателот на САД, Доналд Трамп деветти пат стана дедо откако неговиот син Ерик (33) го доби првото дете.

Ерик и неговата сопруга Лара (34) станаа родители на малиот Лук.

Ерик е син на претседателот со неговата прва сопруга Ивана Трамп.

.@LaraLeaTrump and I are excited to announce the birth of our son, Eric “Luke” Trump at 8:50 this morning.

A post shared by Eric F. Trump (@erictrump) on

#LittleLuke

A post shared by Eric F. Trump (@erictrump) on