Познати

ФОТО: Бијонсе каква што никогаш не сме ја виделе

Таа стори сè да се сокрие од папараците но не успеа.

Бијонсе е во поодмината бременост и наскоро ќе роди близначиња, па разбирливо е што вишокот на килограми е забележлив.

Таа вчера се појави на роденден на пријател, и стори се што може за да се сокрие од папараците, но не успеа.

1bijonse

На забавата на која дрес кодот беше – предизвикувачка облека, Бијонсе отиде со длабоко деколте.

2bionse

А вишокот килограми, веднаш по раѓањето на децата – ќе го реши!

3bionse