Познати

ФОТО: Андрија Милошевиќ го покажа „ѕверот“!

Андрија Милошевиќ е дел од актерската екипа од новата сезона на криминалистичка серија „Убијците на мојот татко“. Андрија од време на време објавува моменти од снимањето и секогаш ги воодушевува сите.

Човек и ѕвер, напишал намрштениот Андрија на селфи фотографијата со кученце.

А кој е на фотографијта ѕвер, Андрија или кучето, одлучете сами.