Познати

Драгана Чуприна е вистинска убавица, но погледнете каква е нејзината сестра (ФОТО)

Драгана Чуприна е вистинска убавица, која долго не грееше од ТВ екраните со својата убавина преку магазинот Бекстејџ.

Но ниту нејзината сестра Тамара не е нијанса подолу. Таа има светли очи и холивудска насмевка и го привлекува вниманието каде и да се појави.

Како на фотографиите од свадбата на сестра си, така и на најновите фотографии што ги прикачува на социјалните мрежи Тамара едноставно блеска.

Извор: Вистина