Познати

Даниел Кајмакоски со нова фотографија од синчето-Давид е копија на тато

Популарниот македонски пејач Даниел Кајмакоски, пред осум месеци стана татко и понекогаш знае да и израдува своите бројни фанови со семејна фотографија.

Oвојпат тоа го направи со објава на која малиот Давид Кајмакоски е на рутински преглед на доктор.

Во коментарите под фотографијата фановите пишуваа дека малиот Давид е вистинска копија на Даниел.