Музика

ЗВУЧИ ПЕРФЕКТНО: Кавер-верзија на нашата евровизиска песна (ВИДЕО)

„Dance alone“ нашата евровизиска песна со која Јана Бурчевска ќе не претставува на „Евросонг“ во Киев доби одлична кавер-верзија.

Познатата пејачка Наташа Малинкова ја преработи во еден малку понаков звук, за кој сме сигурни дека ќе ви се допадне…
Слушнете и уживајте: