Музика

“YOU AND ME” – нова песна на Вејчеслав Поповски (ВИДЕО)

Нашата музичка звезда Вејчеслав Поповски во утринската емисија Македонија наутро на МРТВ го промовираше својот нов сингл на англиски јазик “YOU AND ME”.

 

Комплетен автор на оваа прекрасна балада со музика, аранжман и текст е продуцентот Дејан Георѓиевски-Ѕене кој создаде дело кој во целост ни го претстави потенцијалот и огромната енергија и емоција која ја носи во себе Вејчеслав како уметник со прекрасен и колоритен вокал.

vejce

Првиот снимен материјал и пврото свое ЦД БИСЕРИ на свои 11 години Вејчеслав го сними токму со продуцентот Дејан Георѓиевски-Ѕене кој многу добро го познава неговиот вокален капацитет и не е случајно што авторот создал вакво добро музичко дело кое надалеку ќе се слуша.

Наскоро ја очекуваме и македонската верзија на прекрасната “YOU AND ME кое дело искрено се надеваме дека нема никој да остави рамнодушен и ќе допре до срцата на публиката.