Музика

ВИДЕО: Погледнете како звучи легендарната песна „МАРИОНКА“ изведена после 25 години!

И после две ипол децении, децата се уште ја слушат во градинките ширум Македонија песната „Марионка’’ на струмичанецот Васил Гарванлиев. Погледнете како после 25 години Гарванлиев ја изведува песната.