Музика

ВИДЕО 18+: Џони Деп во кревет со неколку жени и незаборавни секс сцени

Холивудскиот миленик и еден од најпосакуваните актери Џони Деп никогаш не сте го виделе во вакво издание.

Со неговиот долгогодишен ексцентричен пријател Мерлин Менсон се здружија во нов проект. Менсон одлучи да му даде место во една од неговите нови песни. Познат по своето „експлицитно“ однесување, музичарот напиша сценарио за спот, во кој  сцените на оргии беа неизоставни. Потоа се сетил на неговиот пријател Џони Деп.

Видеото е само за полнолетни лица поради тоа што содржи секс сцени, има текст во кој се повикува на насилство…