Музика

Велигденска журка со македонските диџеи Martchin, Sonja Ismail и George Lee

Голема Велигденска забава, в недела (16 април), ќе ви приредат македонските диџеи Martchin, Sonja Ismail и George Lee во ноќниот клуб Капан Ан.

Доколку  дозволат временските услови, забавата ќе се оддржи во отворениот дел на клубот и ќе трае до раните утрински часови.

За најголемите верници на електронскиот звук, предвидена е и afterparty забава на локација која дополнително ќе биде соопштена на самата прослава.