Музика

Сантана: Бијонсе не е пејачка

Бијонсе не е пејачка, таа е нешто како модел, ама не е пејачка. Ова го зборувам со сета респект кон неа, изјавил Карлос Сантана за Австралиски Асосиејтед прес.

Ваквата изјава е по говорот на Адел за време на доделувањето на Греми наградите кога не сакаше да ја прими наградата за албум на годината велејќи дека тоа го заслужува Бијонсе.

Ваквата негова изјава предизвика бура од коментари со поддршка за Бијонсе.