Музика

Песна за мојот покоен татко: Сите се наежија додека ја слушаа тажната 12 годишна Валентина (ВИДЕО)

Настапот на 12 годишната Валентина Стојановиќ во „Ѕвездичките на Пинк“ ги расплака скоро сите во студиото, а Влаентина песната „Део прошлости“ од Марија Шерифовиќ ја посвети на својот татко кој неодамна починал.

 

Сале Тропико и Јелена Томашевиќ кажаа дека се наежиле додека ја слушале Валентина, Гоца Тржан се расплака, додека Леонтина кратко порача: „Десет плус“.

Погледенте го настапот на малата Валентина: