Музика

Одлична вест за фановите на „Ајрон Мејден“: Три концерти во нашето соседство

Групата „Ајрон Мејден“ (Iron Maiden) следната година тргнува на европска турнеја наречена „Legacy of The Beast“.

Турнејата ја стартугаат во Талин, Естонија на 26 мај, а завршува во О2 арената во Лондон на 10 август.

На Балканот, Мејден ќе свират во Атина на 20 јули, во Пловдив на 22 јули и во Загреб на 24 јули.