Филм

Вториот дел на Аватар ќе се снима наесен

Долгоочекуваните продолженија на филмот на Џејмс Камерон од 2009 година, официјално ќе биде во продукција оваа година, филмот Аватар ќе се снима наесен, потврди и актерката, Сигурни Вивер.

avatar

Камерон изјави минатата година дека има планови за четири продолженија на филмот „Аватар“.

И покрај тоа што Камерон тврдеше минатиот месец, дека до 2018 година нема да стигне новиот проект „Аватар2“, ѕвездата на филмот „Осмиот патник“ рече дека продукцијата почнува пред крајот на годината.