Филм

Оскаровката призна: Би дала сè за таа улога

Една од најпопуларните холивудски актерки, Никол Кидман призна дека се уште постои едн филмски жанр во кој никогаш не се пробала.

Познатата Оскаровска рекла дека никогаш не добила улога во комедија, иако би и било големи задоволство да глуми во една.

-Отсекогаш ми велеле дека не сум смешна, открила 50-годишната актерка.

-А  би прифатила каква било улога во комедија. И не се плашам од неуспех, заклучи Кидма.