Филм

Опасна и секси-Таа е новата Лара Крофт (ФОТО)

Алиша Викантер е новата Лара Крофт која ќе глуми археолог во продолжението на Томб Рајдер.

Неа ќе ја придружува Волтон Гоџинс, кој во филмот ќе се појави како главен негативец.

lara-kroft.jpg2

Во останатите улоги ќе се појават Доминик Вест и Даниел Ву.

lara-kroft

Од фотографиите кои се објавени на Инстаграм можеме да заклучиме дека Алиша напорно се подготвува и дека навистина добро и прилега улогата на опасна и секси жена археолог.

lll