Филм

Го сакате филмот „Сам дома“, а овој детаљ е скриен од јавноста долго време

Околу Нова Година почнуваат авантурите на Кевин во филмот „Сам Дома“, така и ние одлучивме да допреме до занимливостите кои се врзани со тој филм.

„Сам дома“ прв пат е емитуван 1990 година, а постигна голем успех низ целиот свет но долго криеше една тајна.

Покрај Кевин, во филмот интересен е и ликот на неговиот брат Баз.

Девојката на Баз која се појавува само во еден кадар на фотографија всушност е машко дете, погледнете.