Филм

ФОТО: Која е најголемата љубов во приватноста на Зејнеп од „Љубов“?

Озге Озпиринџи е 30 годишна турска актерка, која моментално ја толкува главната улога во комичната љубовна драма “Љубов”, која се емитува на Канал 5 телевизија.

Во серијата толкува улога на весела и мила девојка Зејнеп, која разочарана од првата љубов се впушта во интересна игра во која ќе глуми сопруга на богатиот Фатих. Љубовта, згодите и незгодите на Зејнеп и Фатих ги стоплија срцата на Македонците во празничните денови.

Ако во серијата главна љубов на Зејнеп се Фатих и синчето, во приватноста е … нешто поинаку.

Таа е голем љубител на животни, па не пропушта прилика да се фотографира со нив и тоа да го сподели со своите фанови.

Дома чува две црни мачки, а редовно ја посетува и зоолошката градина во Истанбул, каде голем дел од слободното време го минува со животните – кољите, птиците, ламите…

zejnepzivotni7

zejnepzivotni6

zejnepzivotni5

zejnepzivotni4

zejnepzivotni3

zejnepzivotni1

tvpaket.com.mk