Филм

ФОТО: Еве како ќе изгледа сцената на Оскар 2017

За ден во Долби Театарот во Калифорнија ќе се одржи престижната манифестација „Оскари“.

Академијата на филмски уметности и науки и оваа година ќе ги награди најуспешните во филмската индустрија.

Покрај холивудските ѕвезди, и сцената на Оскар 2017 ќе блеска во полн сјај. Таа ќе биде декорирана со 300.000 сваровски кристали.

За 89. издание на Оскарите дизајнерот Дерек МекЛејн инспирација црпел од арт деко стилот и холивудскиот гламур од филмовите од 30-тите години.

Низ фотографиите во продолжение погледнете како ќе изгледа сцената за Оскар 2017.

1oskari

2oskari

3oskari