Скопје

Трајановски: Продолжуваат градежните активности на булеварот Христијан Тодоровски Карпош

-Продолжуваат градежните работи на Бул. Христијан Тодоровски Карпош – прва фаза, информира градоначалникот и кандидат за следен мандат на Град Скопје, Коце Трајановски.