Скопје

ТОЧНО ВО 12 ЧАСОТ: 1.000 матуранти ќе заиграат квадрил

Утре во 11:45 часот на плоштадот „Македонија“ ќе почне традиционалната манифестација „Матурска парада 2017“.

Околу 1.000 матуранти од Скопје точно во 12 часот ќе го заиграат танцот квадрил.