Скопје

Можен прекин во водоснабдувањето утре во Драчево и Долно Лисиче

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот до завршување на работите, можно е да имаат корисниците во населбите Драчево и Долно Лисиче.

РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација соопшти дека можниот прекин во водоснабдувањето е поради санација на електрична инсталација во пумпна станица Драчево