Скопје

ФОТО: Трајковски направи увид во Феимс Проект Студио

Градоначалникот на Гази Баба, Тони Трајковски денес беше на терен во Автокоманда.

Таму направи увид во објектот Културен дом и музичко студио за продукција на филмска музика – Феимс Проект Студио.