Скопје

ФОТО: Се чисти патот кон средно Водно

Екипите на јавното претпријатие „Комунална хигиена“ денеска извршува активности за чистење на патот кој води кон средно Водно.

cistenje vodno

Акцијата се спроведува со користење на специјалните возила – метларки, а по чистењето ќе се изврши и машинско миење на патот со специјално возило- автоцистерна, информираат од Град Скопје.

cistenje vodno2

cistenje vodno3