Скопје

Дел од Центар утре без вода

Без вода утре од 9:30 часот ќе останат дел од корисниците од улицата „Орце Николов“ во Центар.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради реконструкција на водоводна мрежа Ф-125мм. на улицата „Орце Николов“ бб кај Комерцијална банка, а ќе трае се до завршување на работите