Скопје

Бездомниците од Момин Поток задоволни од условите

Бездомниците задоволни од условите за сместување во Момин поток. Велат, добиваат јадење два пати во денот.

-Во овој пункт условите се многу добри, имаме за јадење два пати, облека и се бањаме, вели еден од бездомниците и додава дека во пунктот се згрижени околу 20 лица.