Скопје

Без вода дел од Маџир Маало

Без вода денеска од 08:30 часот до завршување на работите ќе останат корисниците од населба Маџир Маало, во општина Центар.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводна цевка од ф – 2 цола на улица „Велешка“ број 51.