Скопје

Најголемиот непријател на Златко Марин – ВИСТИНАТА! (ВИДЕО)

Најголемиот непријател на Златко Марин – ВИСТИНАТА!, ова видео е објавено денеска на Фејсбук страницата „Аеродром во моето срце“.