Општини

ФОТО: Ова се најдобрите селфи фотографии од ПИВО ФЕСТ

Годинава како дел од забавата на ПИВО ФЕСТ во Прилеп се воведе и една новина- за најдобра селфи фотографија организаторите доделија една голема маскота мајмун. Исто така секој ден за најдобрите селфи фотки се доделуваа по 2 влезници за вип делот во бекстејџот. Заинтересираните ги испраќаа своите фотографии во inbox на Фејсбук страницата Pivofestival.mk.

Погледнете ги најдобрите селфи фотографии од ПИВО ФЕСТ на следниот линк.