Вести

Земјотрес од 4,3 степени денеска ја здрма Македонија

Земјотрес од 4,3 степени бил регистриран денес од Сеизмолошките обсерватории на три километри оддалеченост северно од Битола.

Земјотресот бил на длабочина од два километри.