Вести

ВИДЕО: Панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ „Подобри и различни: ги негуваме семејните вредности“

Панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ на тема „Подобри и различни: ги негуваме семејните вредности“.