Вести

ВИДЕО: Невремето предизвика голема поплава во тетовско

Невремето кое го погоди тетовско попладнево, предизвика големи поплави во селото Порој.

 

Од видеото до кое дојде Курир, може да се види дека таму тече вистинска река по улиците.

Погледнете каква е ситуација таму: