Вести

ТВ Нова во центарот на случувањата со екипи во Будимпешта и Брисел

По теркот на светските медиуми, ТВ Нова повторно во центарот на случувањата.

Екипи на ТВ Нова се во Брисел и Будимпешта каде што ја следат Европската недела на мобилност и посетата на претседателот Ѓорге Иванов во Унгарија.

f4ewrfe4 d3wqd dfweqdew cednjdcenj-800x457