Вести

ТВ дебата на кандидатите за градоначалници за Општина Бутел

Кандидатите за градоначалници за Општина Бутел, Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ и Велимир Смилевски од СДСМ, вечерва ќе ги соочат своите програми и аргументи во тв дебата на МРТ од 21:45 часот.

Двајцата кандидати ќе ги претстават своите проекти кои ги планираат за подобра иднина на граѓаните од Општина Бутел и ќе ги соочат аргументите.