Вести

Со зурли и тапани Кумановчани порачаа: Не дозволуваме да се редефинира Македонија (ФОТО)

Во Куманово и денеска се одржа насовен протест во организација на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

Граѓаните се едногласни: Нема да дозволиме да се загрози унитарноста на Македонија, нема да дозволиме промена на химната, знамето и државниот грб.

kumanovo2 kumanovo