Вести

Рамчиловиќ: СЈО спорведува селективна правда

И денеска едночасовен мирен протест пред СЈО за притисокот врз ТВ НОВА преку политичкиот прогон врз нејзиниот сопственик Сеад Кочан.

ТВ НОВА со недели протестира заедно со вработените во фирмите на Сеад Кочан, но и претставници од Бошњачката заедница во Република Македонија.

Денешен соговорник од протестот во вестите на ТВ НОВА беше Зекир Рамчиловиќ.