Вести

Оливер Андонов гостин на Алфа во 17:30 часот

Политичкиот аналитичар и универзитетски професор Оливер Андонов ќе биде гостин во Дненвикот на Алфа телевизија во 17:30 часот.

Тема на разговор ќе биде договорот со Бугарија во кој македонската јавност се уште нема увид, како и молкот од македонска страна за името.

Меѓу другото, Андонов ќе даде свој коментар и за работењето на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.