Вести

Мухамед Зекири се поднови со луксузен автомобил вреден 75 илјади евра (ФОТО)

Мухамед Закири од СДСМ се поднови со нов автомобил, но прашањето е како успеа да заштеди толку пари за краток период, пишува албанскиот весник Газета Експрес.

Тој деновиве автомобилот БМВ 7 произведен 2003 година го замени со истата серија произведена во 2011. Зекири со новиот автомобил вреден 75 илјади евра бил фотографиран во Топанско Поле каде што и живее, пишува Експрес.

Откако СДСМ дојде на власт со нов луксузен автомобил Ауди А5 вредно 50 илјади евра се поднови и пратеникот и кандидат за Градот Скопје, Петре Шилегов, пишуваат и останатите албански медиуми од земјата и регионот.