Вести

Мисајловски: Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров (ВИДЕО)

Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров, најави кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

-За градежна експанзија, за Ѓорче Петров да биде огромно градилиште, напиша Мисајловски на својот Фејсбук профил.