Вести

„Mи се заканија дека во понеделник ќе ме нема“- сведоштво на претепаниот полицаец од Свети Николе (ВИДЕО)

Проследете го сведоштвото на полицаецот од Свети Николе за ТВ Нова, кој во неделата вечерта нешто пред полноќ бил брутално претепан и влечен по земја од 100-тина активисти на СДСМ на паркингот пред неговата зграда додека неговиот малолетен син плачел и молел да го остават и да не го тепаат.