Вести

КУРИР ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА НОВА 2016-ТА ГОДИНА

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА! Екипата на КУРИР на своите почитувани читатели им посакува многу здравје, среќа и успеси во новата 2016- та година!

happy-new-years-eve-2016-images

Во новата година Вам Ви посакуваме пред сè здравје, среќа, љубов. Бидете исполнети и задоволни во вашиот приватен и професионален живот.

Подарете им насмевка и љубов на оние на кои што им е потребна. Верувајте во себе, искористете ги шансите, бидете подобри, помудри и поуспешни.

Бидете безгрижни, здрави, опкружени со љубов и убавини што ќе го топлат вашето срце.

Имајте весели празнични денови исполнети со незаборавни мигови.