Вести

Коце Трајановски на Алфа во 17:30 часот

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски ќе биде гостин во Дневникот на Алфа телевиизја во 17:30 часот.

Трајановски ќе зборува за европскиот фудбалски Суперкуп кој ќе се одржи во Скопје, како и за проектот „Супер Скопје“ за супер забава цело лето.