Вести

Кошаркарскиот клуб „Работнички” пропаѓа- Жерновски нема решение на проблемите

Поради натрупани долгови кошаркарскиот клуб работнички пропаѓа, а градоначалникот на општина Центар Жерновски забранува вработените во клубот и кошаркарите кои со месеци не земале плата, јавно да бараат решение за проблемите, тврди советникот од ВМРО ДПМНЕ во општина Центар Горан Богдановски.

Тој тврди дека претседателот на клубот поднел оставка.