Вести

Кога Ѓорги Спасов срамно се гребе за нова функција од СДСМ

Ѓорги Спасов влезе во кампања да бркне од медот на власта заедно со ергелата самопрогласени борци за слобода и демократија, а всушност платеници на СДСМ.

Имено тој во најновата негова колумна продолжува со критика кон ВМРО-ДПМНЕ небаре тоа е партијата која управува со институциите на државата. Повторно според него, одговорен за неуспехот на новата влада се сите други само не Зоран Заев и СДСМ.

Ова значи дека Спасов отворено се нуди за некоја од функциите кои Заев како од ракав ги распределува. Притоа малку се парите кои ги добива за нарачаните анкети со кои намерно се пере мозокот, а всушност се погрешни и утнати сите резултати и прогнози.