Вести

Јохан Тарчуловски: Никогаш не сме се предале, ќе се бориме до крај!

(ФБ статус на Јохан Тарчуловски)

Кога било најтешко сме биле најјаки, кога се губело со инает и непокор сме се враќале од многу битки. Но, едно нешто не сме направиле. Никогаш, ама баш никогаш не сме се ПРЕДАЛЕ. Борбата за Наша Кисела Вода започнува, јако до крај за ВМРО-ДПМНЕ, за ЛАВОТ наш гордо да се вее. Ќе победиме браќа!