Вести

Груевски во посета на Маврово: Ново тениско игралиште, фитнес зона и пешачка патека- проекти од нашата програма (ФОТО)

Ново тениско игралиште, нова фитнес зона и пешачка патека за жителите на Маврово. Проекти од нашата програма, напиша претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој денеска е во посета на повеќе населени места од мавровско-реканскиот крај и регионот на Центар Жупа.

Посетата на Груевски започна со посета на Маврови Анови, по што ќе бидат посетени и други населени места од овој регион.