Вести

Груевски објави нова германска инвестиција: Македонија продолжува напред

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски на својот Фејсбук профил објави нова инвестиција.

Станува збор за германската компанија Kessler од електро-машинската индустрија.

Македонија продолжува напред!Kessler – германска компанија од електро-машинската индустрија објави дека инвестира во Ма…

Posted by Nikola Gruevski on Monday, January 25, 2016