Вести

Груевски на состанок со ОК на ВМРО-ДПМНЕ Центар Жупа

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва одржа состанок со членовите на Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Центар Жупа.